Laserontharing

Voor veel mensen is het allemaal zeer verwarrend want er is laser, IPL, VPL, enzovoort. Ik heb met veel methodes gewerkt en de Light Sheer Diode Laser geeft tot op heden de beste resultaten. 75% van de mensen die in aanmerking komen, zijn quasi haarvrij in 5 tot 6 behandelingen, gespreid over 1 tot 2 jaar. Maar er zijn ook personen die meer of zelfs minder behandelingen nodig hebben. Alles hangt af van de haardikte en de kleur van het te verwijderen haar.

Witte, grijze, blonde en rode haren zijn zo goed als onmogelijk te behandelen, omdat er niet voldoende kleur aanwezig is in het merg van het haar.

Spijtig genoeg wordt er nog te veel beweerd dat men met dat bepaald apparaat wel resultaat zal hebben. Mensen, geloof mij, het is ├ęcht niet zo!! Laat u dit nooit wijsmaken. U kan uw kans wagen maar beperk u tot 3 behandelingen, is er geen resultaat, dan zal het nooit komen. Laserontharing gebeurt meestal in de winter omdat de huid van de te behandelen zone geen zon, zonnebank noch bruiningsproducten mag geabsorbeerd hebben. Indien U dit niet respecteert dan kan dit ernstige tot blijvende gevolgen hebben zoals verbranding met al dan niet, blijvende pigmentvlekken!!! Medicijnen gebruik dient gemeld te worden, trouwens bij de inname van cortisonen bepaalde antibiotica en/of antidepressiva worden er geen behandelingen gedaan. Er wordt ook niet behandeld bij zwangere dames. Als u al het bovenstaande in acht neemt, dan kan er gestart worden. De behandelingen gebeuren met telkens 2 maanden tussentijd. Dit heeft te maken met de haargroei en om de aantal behandelingen te beperken wat voor U, tijd en geld uitspaart! Bij de eerste consultatie, mag u het te verwijderen haar, NIET scheren gedurende de voorafgaande week. Zo heb ik een goed beeld wat de hoeveelheid, de kleur en de dikte van het haar betreft. Ik kan dan een voorzichtige prognose maken maar vooral bepalen of U al dan niet in aanmerking komt voor de behandeling. Meer en uitgebreide informatie vindt u in de brochure.

KAARIN

Maart 2013